Календар

Акция в закрила на Рила - събота, 15 март, 13 часа

Възвание към народа


Народе????
Скъпи приятели, братя и сестри,
всички, които обичате Рила и българската природа,

Въпреки, че е доказано незаконно, строителството към Седемте Рилски езера продължава. Инвеститорът се готви да постави с хеликоптер пилоните за лифта до хижа Рилски езера, който е част от ски курорта „Супер Паничище”.

Време е за действие! Призоваваме ви на 15 март, събота, от 13 ч. всички да излезем на централните площади на родните си градове в протестно-информационна акция срещу продължаващото строителство над хижа Пионерска.

Организираме акции в събота, 15 март, 13 часа на централните площади пред Общините в: Пловдив, Пазарджик, Варна, Велико Търново, Казанлък, Стара Загора, както и пред сградата на областната управа в Шумен, а защо не и всеки друг български град*.

Нека отново с настроение и положителни послания, но твърдо и непримиримо, покажем, че сме много, че Рила е на всички, извор на живот и вдъхновение. Планината не се продава и приватизира, Рила планина е ценност за всички българи и европейци!


Граждани за Рила
11 март 2008 г.
София, Стара Загора, Варна

*Градовете, които искат да организират акция, трябва да подадат уведомление до общината в срок от минимум 24 часа преди акцията.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2830 посещения

OFF