Календар

Да помолим инвеститора да спре хеликоптерите над Паничище

Днес получихме информация, започna поставянето с хеликоптери на пилоните на незаконния лифт на Паничище. Строителство към Седемте Рилски езера, въпреки че е доказано незаконно и в противоречие на десетина български и европейски закона, продължава. Въпреки че над 101 500 български и чужди граждани призоваха да се спре, въпреки че евродепутати и престижни чужди медии бяха на място и се ангажираха с решаването на проблема, строителството продължава.


Граждани за Рила призоват: днес да се обърнем към инвеститора с молба да спазва закона, обществените интереси, да спре хеликоптерите, които слагат пилоните на лифта на Паничище .

Можете да се обърнете към представителите на инвеститора - Рила Спорт АД:

г-н Славейко Стайков - управляващ - 0887 52 05 38
г-н Тихомир Трендафилов - член на колективен орган на управл.
г-жа Добромира Тенева - Дашкова -член на колективен орган на управл.

чрез следните координати:
тел. +359 2 8081555
факс: +359 2 8081560
GSM: 0887 57 76 78
e-mail: office@rilasport.com
http://www.rilasport.com/

Ако има желаещи могат да се съберат и да отидат лично в / пред офиса на фирмата:
София 1404, ул. Твърдишки проход 23 ет. 4

Вчера във Варна връчихме пред медиите проектозаповедта, с подписването на която, министърът на околната среда и водите може да спре с един подпис незаконното строителство на ски курорта Паничище към Седемте Рилски Езера. Министърът коментирал в отговор на журналистически въпроси, че "със заповеди не се решавал въпроса и няма да допусне незаконно строителство в планините". Въпреки че, вече 7 години незаконно се строи ски зона Банско и повече от 7 месеца ски курорта "Паничище - Езерата - Кабул".

Присъединете се в събота, 15 март от 13 часа, в акцията "Рила пее и рисува"

Нека тази събота да поканим гражданите да дойдат в София в неделя, 23 март, 13 часа на "Александър Невски" в София, за да запазим природата на България и закона с всенародно шествие от 10 000 души.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2785 посещения

OFF