Календар

Да почистим Иракли! 22-23-24.05 на плажа! ХАЙДЕ Честито ви синьо лято!

Да почистим Иракли! 22-23-24.05 на плажа! ХАЙДЕ Честито ви синьо лято!Приятели! Ето на – лятото дойде!
Да го посрещнем както подобава - с традиционното почистване на плажа, който обичаме!

Да спасим Иракли навършва 3 години! И ви иска на специалното парти-почистване, с което ще отпразнуваме 3 години медийни, съдебни, социални, персонални битки за плажа, който обичаме толкова!

Нека за рождения ден на една от първите граждански групи в защита на природата, почистим любимия плаж и топнем пръси в морето в очакване на светещия планктон!

Очакваме ви с отворени чували и сърца на 22-23 и 24 май – три дни за всяка година на Да спасим Иракли, да хванете тарамбуките и да ни черпиите с по един чувал смет!

Ние черпим чували и ръкавици (ако някой си донесе лични няма да му се разсърдим). Кметството на Обзор черпи с превозването на боклука.

Транспорта от София – ако някой има кола за споделяне на път и разходи да пише на contact (at) forthenature (dot) org (и тези който се нуждаят от транспорт също) и ще се опитаме да ви изкоординираме - не забравяте да си оставите контакти.

Акцията се подкрепя от Българска фондация Биоразнообразие по проект "За да остане природа в България” (Договор № 01-01-00/04.03.2009), финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство

До скоро.
Слънце и усмивки

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

17152 посещения

OFF