Календар

Солидарност с борбата за свобода в Иран

Солидарност с борбата за свобода в Иранhttp://solidarnost.wordpress.com/

ТОВА, което става в Иран е нечовешко!
Да се противопоставим на убийствата на невинни хора, арестите на журналисти и протестиращи, обгазяването на хората, искащи свобода! Време е за свобода за Иран!

Ела пред Иранското посолство в деня на глобалната солидарност с Иран – четвъртък, 25.06.2009, от 11часа. Адрес: бул „Васил Левски” до Държавната aгенция за младежта и спорта.

ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОСОЛСТВА СА ОТВОРИЛИ ВРАТИТЕ СИ ЗА РАНЕНИТЕ, ТЪЙ КАТО В БОЛНИЦИТЕ ДОРИ ТЕЖКО РАНЕНИТЕ БИВАТ НЕЗАБАВНО АРЕСТУВАНИ!

SOS! ИМА КАК ДА ПОМОГНЕМ!

ОБАДЕТЕ СЕ В БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО В ТЕХЕРАН: 009821 8877 5662 И 009821 88 77 50 37,

КАКТО И В МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ, ОТДЕЛ БЛИЗЪК ИЗТОК С НАСТОЯВАНЕ БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ДАВА УБЕЖИЩЕ НА РАНЕНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА. ТОВА МОЖЕ ДА СПАСИ ЖИВОТ!!!

МЕЙЛЪТ НА ПОСОЛСТВОТО: BULGR.TEHR@NEDA.NET . ЗАСЕГА КАНАДСКОТО ПОСОЛСТВО Е ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО Е ОТКАЗАЛО ПОМОЩ, НО ПО-КЪСНО ЗАЯВИХА, ЧЕ СА ТЪРСИЛИ ДОКТОР.

ЗАЩО ПОСЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ НА САЙТА Е ЗА НЯКАКВА БЕЗУМНА ФОТОИЗЛОЖБА С ПАМЕТНИЦИТЕ ПОД ЗАКРИЛАТА НА ЮНЕСКО НЕ Е ЯСНО, НЯМА НИКАКЪВ ЪПДЕЙТ!

ПИШЕТЕ И СЕ ОБАЖДАЙТЕ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И МИНИСТЕРСТВО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3733 посещения 1 коментара

Коментари

 1. Антиционист
  2010-11-19 00:05:28

  Те и Иракчаните се бориха за свободата си и сега пъшкат под американо-ционисткият енергиен ботуш.

  До където се докоснала ционистката свобода, все мъки и страдания е носила тази свобода на освободените хора. Палестинците най-добре я познават тази конц-лагеристка свобода.

  Това че американските ционистки зверове, отслабват подмолно, власта на Иранският президент чрез недоволните и провокаторите, платени щедро от ЦРУ в Иран, с цел да си подсигурят бърза и безжертвена победа, си е едно, но това да се злоупотребява постоянно със принципите на свободата за ново по голямо икономическо заробване, същите тези сега т.н. "борци" за свобода в Иран, ще установят в какво се набъркват, че на американците не им пука за свободата на когото и да е било в Иран, тях ги интересуват единственно и само, петролните кладенци на Иран.

  Така че! хайде по полека с пропагандата другари еврействащи слуги и се засрамете, че Изрел постоянно убива свободата на мирното Палестинско население, не вдигате врява за тяхната съдба, а сте се съсредоточили във Иран, в единствената държава в света която се осмели да отрече измсиленият Холокост и за това сега така я притискат про-ционистките лобита и като вас дори, продажните и подкупни медии и съмнителни сайтове и блогове, за да не се знае истината че Холокост е нямало.

  Ех, свобода, свобода, заради теб колко ли народи са заробили? кучко ционистка. НИЩО НОВО НЕ Е НАУЧЕНО! И НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО.

OFF