Календар

Конкурс за дизайн на визии за тениски на Коалицията „За да остане природа в България”

Конкурс за дизайн на визии за тениски на Коалицията „За да остане природа в България”Привет приятели, творци , дизайнери и природно вдъхновени хора:)

Топлото време дойде и имаме удоволствието да обявим още един конкурс за визия на тениски – този път за дизайн на тениски на Коалицията „За да остане природа”.

С какви тениски бихте се размотавали лятото, с какви тениски бихте се радвали да видите хората около вас, какви тениски трябва да разпространят идеята за опазване на българската природа.

Измислете ги, нарисувайте ги и ни изпратете вашата идея на contact@forthenature.org до 19.07.2009. От всички изпратени визии от членовете на Коалицията ще бъдат избрани няколко, с които веднага ще щамповаме тениски.

Освен моралното удовлетворение за принос в борбата за опазване на чудната българска природа, победителите ще получат стимулиращи награди – платнени торбички в логото на Коалицията „За да остане природа в България”.

За вдъхновение, всеки получен дизайн ще качваме в галерия към сайта на следния адрес: http://forthenature.org/gallery/169/ (стига вие да нямате нищо против да споделяте и да се раздавате на споделеното).

Има няколко примерни идеи за надпис/послание на тениските: „ ПрироДА” или „ Писна ми от строителен тероризъм", семплото и познато „За да остане природа в България” или каквото послание вас ви озари. Задължително е обаче сайта на коалицията www.forthenature.org да намери своето място във вашата идея. В избраните картинки ще трябва с последствие да бъдат наместени и няколко лога на наши партньори от Институт Отворено общество, Фондация "Екообщност", ФРМС и Европейското икономическо пространство, благодарение на чиято подкрепа можем да закупим и отпечатаме тениски.

Файловете трябва да бъдат предоставени като картинка (например .jpg за галерията в сайта), а в последствие ще ни трябват и във файл в криви за печат (.eps, .crd, .pdf..). Картинките ще бъдат щамповани върху тениски с всякакви цветове, за това предпочитаме едноцветни визии (бели) или максимум дизайни с два цвята.

Слънце, усмивки и творческо вдъхновение на всички ви! Нека заедно разпространим посланието за опазване на природата и по-добър свят.

С обич,
Коалиция „За да остане природа в България”

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3648 посещения

OFF