Календар

Светът се събира - ние също! Бдение за Земята, 12.12.09, София

Светът се събира - ние също! Бдение за Земята, 12.12.09, СофияМежду 7 и 18 декември лидери от 192 страни ще се съберат в Копенхаген, един от най-“зелените“ градове в света, за да участват в Конференцията на ОН за климатичните промени. Това е най-важната подобна среща през последното десетилетие и вероятно последният ни шанс за достигане до ефективен и отговорен план за намаляването на пагубните въглеродни емисии.

Светът се готви за срещата в Копенхаген – България също! Ела на 12 декември в 17:30 (събота) на Моста на влюбените със свещичка в ръка, за да покажем, че ни пука за нашата планета. Всичко, което е нужно, за да бъде бдението успешно, е… малко хора :-) Ще бъде забавно, лесно и няма да ти коства наистина нищо (освен една свещичка и около час време).

Подобни събития ще се случат едновременно във всяко кътче на планетата, докато световните лидери буквално решават съдбата на човечеството. Можеш да научиш повече на сайта на коалицията от международни организации, която организира световната кампания за действие!

И независимо дали успеш да дойдеш, не забравяй да проглушиш ушите на приятелите си чрез поща, Skype, Facebook и всички останали спамаджийски пособия! :−D

ВИЖ КАК ОЩЕ МОЖЕШ ДА ПОМОГНЕШ!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4109 посещения

OFF