Календар

Набиране на доброволци за залесяване край река Струма

Набиране на доброволци за залесяване край река СтрумаДПП Витоша организира залесяване с фиданки на бели върби покрай река Струма, в участъка й между селата Боснек и Чуйпетльово (Южна Витоша). Фиданките и инструментите за работа се осигуряват от Дирекцията на ПП Витоша. На заявилите желание ще бъде проведен подробен инструктаж на място за начина на залесяване фиданките.

Дата и място на срещата: 10:30 часа на 24.04.2010 г. (събота) пред входа на пещера Духлата (около 500 м след табелата за край на с. Боснек в посока с. Чуйпетлово; вляво ще видите разширение с дървено табло). Край на залесяването: 16:00 ч.

Транспорт: До село Боснек са близо 40 км в едната посока, може да се стигне с кола или с автобус от автогара Перник (виж Приложение 1). Транспортът е за сметка на доброволците.

Срок за заявка за участие: 23.04.2010 г. включително.

Лице за контакти:
Сълза Тодорова, експерт по опазване на флората и растителността в ДПП Витоша. Моля, всички които имат желание да се включат да се обадят на телефони 9885841; 0889 707 966 или да пишат на ел. поща salza@park-vitosha.org. Бройката е ограничена!

Важно! Акцията ще се състои независимо от метеорологичните условия. Моля, носете си топли дрехи, дъждобрани и подходящи обувки за газене в кал (най-добре ботуши).

Внимание! След Драгичево трябва да продължите по пътя вдясно и да излезете на магистрала за Благоевград (минава се под моста)!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

8175 посещения

OFF