Календар

Маратон на гребната в Пловдив ще подкрепи опазването на птиците

Маратон на гребната в Пловдив ще подкрепи опазването на птицитеКаним ви на първата по рода си благотворителна инициатива Run’n’Roll Пловдив 2010 - крос за аматьори и любители на ролковите кънки, която ще се проведе на 17ти октомври, от 3 часа на Гребната база. Обиколката ще бъде открита от г-н Георги Титюков, заместник кмет на Община Пловдив.

Обиколката се организира от ентусиасти и любители на спорта, между които основен инициатор е унгарски инженер, който от четири години живее, работи и спортува в България.

Идеята на Run’n’Roll Пловдив е да мотивира пловдивчани за един по-активен и здравословен живот, навън и далеч от колите и компютрите. Мероприятието се подкрепя от Зелени Балкани, защото събраните средства ще бъдат дарени за природозащитни дейности в Пловдив. Участието е на Олимпийски принцип – всеки, приел предизвикателството да направи обиколка на Гребната база бегом или на кънки ще получи стартов пакет, а всички, които финишират успешно ще получат медали, грамоти и подаръци, осигурени от спонсорите.

Защото спортът не е само за професионалисти, а за всички нас, особено в сивото ежедневие на забързания ни град! И защото да подкрепиш дадена кауза, може да е не само лесно, а и приятно!
Ами... да бягаме!...

За повече информация и регистрация: http://runplovdiv.emind.bg/

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

5581 посещения

OFF