Календар

Доброволческа акция 'Зона за игра'

Доброволческа акция 'Зона за игра'Каним всички, които искат да бъдат полезни и да преживеят един красив, зелен, пълен с приятели уикенд на 12 и 13 май 2012 (събота и неделя) в еко-ферма "Елата". Ще правим оградки, люлки и красива зелена зона за деца на еко-ферма Елата. Има място за палатки и лагерен огън. :)

Скъпи приятели и доброволци, тази пролет започваме работа по един много любим и отдавна очакван от всички ни проект-инициатива за създаване на интерактивна еко-образователна-зона за приятели, деца и Природа.

Проектът е изцяло солидарен и базиран на добрата воля и споделените ни усилия и вдъхновение да споделим красотата и мъдростта на Природата с децата от големия град и техните семейства, и особено онези от тях, които най-трудно успяват да се докоснат до Природата.


Нарекохме тази инициатива "БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА, БЛИЗО ДО СЕБЕ СИ" и ви каним да създадем заедно и от естествени материали, с много обич и фантазия - детски еко-кът, образователна билкова градина-мандала, зона за срещи, обучения, експерименти и еко-пленери с глинена пещ, пано за лятно кино и мини еко-пътечка около фермата. Всички тези инсталации ще правим лека-полека, на тази първа акция ще разчистим терена, ще поставим оградки, дървени табелки, ще подредим и анимираме зоната за среща.

Ние вярваме, че "щастието е пълно, само когато е споделено", затова ще се опитаме да направим красотата на Елата, достъпна и за хората в инвалидни колички и деца, които рядко успяват да бъдат сред приятели и на природа. Всичко ще изработим от естествени и натурални материали със собствените си ръце и с много сърце и фантазия.

Ако идеята ви харесва - заповядайте. Ще се радваме да сбъднем тази смела, свежа и много зелена и усмихната мечта заедно.

Доброволческа акция за подготовка на терена и изработка на елементи от еко-пътеката и зоната за срещи ще има всеки уикенд през месеците април и май.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2556 посещения

OFF