Календар

Дари за редовното почистване на За Земята

Дари за редовното почистване на За ЗемятаВсяка година Екологично сдружение "За Земята" организира доборолческо почистване на някой от националните паркове. Тази година това ще се случи в Национален парк "Рила" и по-точно около хижите Мусала, Белмекен и Заврачица между 31 август и 6 септември 2015. Нужни са още 1000 от общо 3000 лв. Помогнете чистенето да остане все така доброволно и не-комерсиално!

Какво е чистенето?
Чистенето е една високо-интензивна, високо-надморска и освежителна активност за дълбочинно прочистване на високопланинските терени, където – удивително – все още се намират отпадъци, често невидими с просто око.

Движението е в ход вече 14 години, през които обхвана по-голямата част от високо-планинските хребети из България. Освен че свали над 80 тона отпадъци, включително под формата на разпадащи се сгради, движението за почистване привлече и увлече над 1000 души и създаде общност от хора със споделени ценности за грижа и закрила на планината и природата, общност, където решенията се взимат хоризонтално, където всички участваме, както в организацията, така и в дезорганизацията.

Как може да дарите:

Онлайн през платформата.бг - новата социална мрежа за каузи и дарители.

На живо на някое от следните места в София:
- бар Яйцето, ул. Лом 1;
- магазин Zajo, ул. Хан Пресиян 15А, кв. Хиподрума;
- магазини Стената, ул. Братя Миладинови 5; бул. Шипченски проход 18,Търговски център Галакси; бул. Александър Миладинов, Търговски център Метро сити, етаж 1;
- магазин Outsider, бул. Христо Смирненски 21.

Онлайн на банковите сметки на За Земята като изрично посочите основание за трансфера „Дарение за Почистване“ и ваш телефон или имейл за връзка.

Колко струва едно чистене?

Храна за два лъча – 2500 лв.
Транспорт на храна, материали и отпадъци – 500 лв.
Чували, ръкавици – 400 лв.
Комуникации – 100 лв.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4104 посещения

OFF