Календар

Флашмоб 'Започнахте ли да виждате в огледалото Цеко?'

Флашмоб 'Започнахте ли да виждате в огледалото Цеко?'Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/544931755675243/

Българите в Лондон попитаха Борисов "Виждате ли Пеевски в огледалото". След решението на Министерски съвет да узакони нарушенията в концесията на Банско и дори да я увеличи и да подари още от Пирин на концесионера Цеко Минев за застрояване (http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/02/22/2710008_upravliavashtite_reshiha_dvoina_taksa_za_julen_i/?ref=cheteno24), нека и в България попитаме Борисов "Виждате ли Цеко в огледалото". Премиерът миналата седмица обяви, че напоследък се е замислил над лондонския въпрос и затова иска да спре подаръците за Пеевски. А подаръците за Цеко? Очакваме да видим реална борба с мафията - прекратяване на сегашната концесия заради нарушенията в нея и прозрачен конкурс за нов концесионер.

Идеята за флашмоба утре е
1. Среща в 8,30 ч на ъгъла на ул Сердика и бул. Дондуков
2. Всички носим по едно огледало, за предпочитане със залепен на него портрет на Цеко Минев
3. Огледалата могат да са всякакъв размер, но по-добре по-големи :)
4. в 9ч 6 души с плакати, които са част от пъзел, се подреждат и показват наредена от 6-те части карикатурата на Христо Комарницки с огледалото (но в огледалото е Цеко, а не Пеевски)
5. Послание - "Г-н Премиер, виждате ли Цеко Минев, когато се погледнете в огледалото? Кой реши нарушенията на концесията да се узаконят и да се прави нов подарък на мафията с още по-голяма концесия? Искаме прекратяване на настоящата концесия и конкурс за концесионер на Банско"

Моля, разпространявайте и елате!

Защо: флашмоб, който от Зелени закони организираме в сряда в знак на протест срещу решението на правителството да узакони нарушенията в концесията за ски зона "Банско".

Ако сте против подаръците за мафията и застрояването на Пирин и искате да го покажем ясно и с чувство за хумор - вземете едно огледало и елате утре.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4824 посещения

OFF