Календар

Деветашката пещера – арена на екшън

http://www.bluelink.net/novini/devetashkata-peshtera-arena-na-ekshan.html | БлуЛинк

Втората част на екшън филма „Непобедимите” предстои да се снима в Деветашката пещера. Снимките ще продължат около седем седмици, като се предвижда да има взривове, танкове и всичко останало, което изисква един екшън филм.

В началото на октомври в средствата за масова информация се появиха материали за подготвяните снимки на филма. В цитираните публикации бе посочено, че основно място за снимките ще бъде Деветашката пещера и че за целта се изгражда мост за достъп на техника и снимачен екип. „Някои от по-мащабните сцени обаче, ще бъдат заснети сред природата – изискване, на което държи лично режисьорът на мултимилионната холивудска продукция Саймън Уест (Simon West).” – цитат от avtora.com. „Вдигат мост, дълъг като футболно игрище, за “Непобедимите 2” „Действието ще протича в централната зала, която на места достига 100 метра височина.”– източник 24 часа.

1935 посещения

Петиции

    Дарения

    Можете да направите дарение за кампанията

    Знаете ли, че..

    Замърсяването на карстовите екосистеми е много опасно за техните естествени обитатели. Използването на пещери и понори като сметища увеличава риска от замърсяване на водоизточниците.
             Планина, обичам те