Календар

Нов приятел на Коалицията”За да остане природа в България”

Нов приятел на Коалицията”За да остане природа в България”Хижа „Царска одая” в с. Ичера, Източна Стара планини, се присъедини към Коалицията „За да остане природа в България”. Домакините подкрепят Коалицията като информират гостите си посредством различните материали и продукти и събират дарения за Коалицията „За да остане природа в България”. На сайта им можете да намерите връзки и информация за събитията на Коалицията, както и инициирани от домакините собствени природозащитни инициативи!

Ето как представят себе си новите ни приятели:

„Идеята е гостите ни да се насладят на почивката си, да ги зарадваме с вкусна гозба, да ги научим на нещо интересно, да разкажем за природата около нас и да заведем желаещите да разгледат. Отворени сме за всякакви приключения и пътешествия, за различни спортни занимания. Опитваме се да сме социално и екологично отговорни, да сме по-добри граждани и да насърчаваме и помагаме на всички добри прояви. Стараем се да обясняваме на гостите и приятелите си, каузите зад които заставаме!”

Повече за къщата и селото, както и за идеята за създаване на „портал за добри идеи и дела”, можете да научите от сайта на Царска одая.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2456 посещения

OFF

Последно качено » Новини