Календар

BEFORE&AFTER БЕГЛИКА пресконференция и ПАРТИ

BEFORE&AFTER БЕГЛИКА пресконференция и ПАРТИТази събота, 19-ти Декември, в Лилавия салон на Чешкия център, с експлозия от балканска музика, премиера на филм и визуална вакханалия, Беглика фест ще сгрее зимата със спомени от миналото и надежди за идващото лято

Това издание на Беглика се посвещава на надеждите ни България да е зона, свободна от Генно-модифицирани организми!

19 Декември, събота е денят, когато в София трябва да очаква избухването на първокачествена енергия от Беглика – родопската местност, която стана популярна с фестивала, организиран вече 2 години подред от сдружение Байкария в партньорство с Коалиция ''За да остане природа в България“. Фестивалът е само част от една цялостна концепция за въвеждане на „целокупното българско общество“ в темата за хармоничното общуване с природата, творчеството и опазването на дивото пиле Глухар, обитаващо местността и страниците на Червената книга.

С любезното съдействие на Чешкия център, Лилавият салон ще приюти поредицата от събития, изразяващи се в изригване на първокласна лятна балканска енергия. Така фестът ще отбележи 4-те месеца от последното си издание и 7-те месеца преди следващото със съботия, които н емогат да чакат до лятото:

в 19.00 - започва прес-конференция, на която бихте могли да разберете какви са стратегическите планове за развитието на местността Беглика през 2010, какви са датите на феста и да получите акредитации за концерта. Събитието ще бъде посетено от нашите партньори от държавните институции и неправителствени организации, от които ще можете да разберете повече какво е това „многофункционално управление на гората“ и възможно ли е прилагането й в България, ккато и нещо повече за дейностите в местността, които гарантират доходи на местните хора, без да ощетяват природата.


В 20.00 - можете да видите за първи път пред публика представянето на филма „Деликатен контакт“. Вълнуващ филм, създаден от режисьорa Илиaн Кокаларов за Беглика 2009 и с участието на Беглика 2009.

20:30 DJ Phoenix ще озвучи визуалното представяне на новата интернет платформа на всички проекти, съпъстващи фестивала край язовир голям Беглик.

21:30 Мерак Стандарт Етно джем - сешън със специалното участие на Стоян Янкулов. „Мерак стандарт“ е музикалният лейбъл на фестивала. В ролите:

Жоро Дончев - бас
Веско Митев - гайда, вокоал, кавал, арменски дудук
Киро Дончев - клавир
Александър Александров - Шаманчето - джиджавки
Павел Терзийски - Паф - вокал, звуков дизайн

23:00 DJ Бай Поп - balkan beаt set

Събитието се радва на приятелската подкрепа на Чешкия център, София, „Слънце - Луна“ - вегетариански ресторант и „Дар за горене“ - декоративни свещи;

И се посвещава на един свят, свободен от генно-модифицирани организми

За контакти и повече информация:

www.beglika.org

0885 89 4440 - Георги Мавров, фестивален директор на Беглика Free Фест

0899 912 137 – Янина Танева, ПР

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4841 посещения

OFF

Последно качено » Новини