Календар

Нов сайт, посветен на опазването на прилепите

Нов сайт, посветен на опазването на прилепитеЗдравейте приятели,
имаме удоволствието да ви представим новия сайт, посветен на опазването на прилепите:
http://greenbalkans.org/prilepi/index.php
Тези интересни и полезни животни, често стават жертва на страха и омразата на хората, причинени най-често от тяхното незнание.
Надяваме се с този сайт да помогнем за опазването на прилепите в България.

Сайтът все още не е напълно завършен - предстои попълването му със снимки към много от разделите, галерията, допълване на статиите в библиотеката и прочие. Идеите ни са на сайта да има също така специален раздел, посветен на децата и още много информация.
Сайтът едва сега "прохожда" и молим да ни извините за пропуските, нередактираните грешки и други евентуални проблеми със сайта. Ако забележите проблем - моля пишете!

Сайтът е предназначен за всички, които работят за опазването на прилепите или се интересуват от тях. Очакваме вашите снимки и информация за инициативи, свързани с опазването на прилепите, които ще бъдат веднага отразени на сайта. Не се колебайте също да ни пишете за идеи и предложения.

Благодарим още веднъж на колегите, които допринесоха за създаването на сайта: Боян Петров, Иван Пандурски, Теодора Иванова, Васил Попов, Ивайло Борисов, Антония Хубанчева, Славея Стойчева, Дилян Георгиев, Стоян Йорданов, както и на всички останали, които предоставиха материали, информация и снимки за разработването му http://greenbalkans.org/prilepi/indexdetails.php?menu_id=106

Снимка: http://greenbalkans.org/prilepi

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4785 посещения 2 коментара

Коментари

  1. Йорданка
    2019-08-01 09:38:04

    Прилепите са защитените животни, а ако има суеверия около тях - не са верни :) Надявам се, че Ви е шега питането, а от сайта може да се запознаете повече с живота на прилепите.

  2. desislava
    2019-04-04 21:23:51

    zdravei te moga li da si kypiq ot vas prilep speshno mi trqbva blagodarq vi

OFF

Последно качено » Новини