Календар

Конкурс за тениска посветена на Бургаските езера по проект на БДЗП

Конкурс за тениска посветена на Бургаските езера по проект на БДЗПЗдравейте, приятели на българската природа,

Ние, от проект „Живот за Бургаските езера”, изпълняван от Българско дружество за защита на птиците, се нуждаем от вашето вдъхновение. Помогнете ни да направим тениски, които заедно да носим, разхождайки се сред езерата на Бургас, а защо не и на други места от нашата природа.

Любопитни сме да разберем с какви тениски ще ви е приятно да виждате хората около вас. Това ще бъдат и тениски, чрез които да покажем подкрепата си за опазване на влажните зони в България.

Скъпи приятели,

Измислете, нарисувайте и изпратете вашата идея на електронна поща mariana.valcheva@bspb.org.
Краен срок за представяне на предложенията - 6 май 2011 година (петък).

Файловете трябва да бъдат предоставени като картинка – например jpg. По-късно идеите ви ще ни трябват и във формат за печат (.eps или .crd). Вашите творчески предложения ще бъдат щамповани върху тениски с различни цветове, затова предпочитаме проектите ви да са едноцветни (бели) или максимум дизайни с два цвята.

Изпращайки ни проектите си е достатъчно да посочите име и фамилия, телефон за контакт и информация за това с какво се занимавате.

Освен морално удовлетворение за принос в опазването на влажните зони, като част от българската природа, участникът или участниците в конкурса с най-добро предложение/я ще получат и стимулиращи награди - Албум със снимки – „Птиците на Тайван” и къщичка за птици.

Проектите ще бъдат оценявани по своята оригиналност и връзката им с бургаските езера и техните обитатели – птиците.
Резултатите ще бъдат обявени на 13 май 2011 година.

Искаме да ви бъдем полезни, доколкото можем, във вашата творческа работа, затова ви даваме няколко жокера за надпис/послание на тениските:

Задължително в изображението трябва да присъства името на проекта „Живот за Бургаските езера” и сайта на проекта www.burgaslakes.org. Като допълнение на избраното предложение ще бъдат отпечатани логата на БДЗП, програма LIFE+ на ЕС и Натура 2000. Ние вече сме избрали за символ на нашия проект един от най-симпатичните обитатели на Бургаските езера. Това е любимецът на много хора – къдроглавият пеликан. Тази внушителна с размерите си птица впечатлява хората с огромния си клюн и тежък полет в небето над Бургас. Къдроглавият посетител на Вая и Атанасовско езеро е станал част от живота на бургазлии. Чудесно би било, ако му намерите място във вашата идея.

Включи се и ти, полети на крилете на вдъхновението и стани автор на проекта за тениска, посветена на Бургаските езера!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3598 посещения

OFF

Последно качено » Новини