Календар

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ на Международен Панаир Пловдив

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ на Международен Панаир ПловдивЗелени Балкани и Спасителния център за диви животни на организацията в Стара Загора ще представят своите природозащитни дейности на изложението ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ в 3-та палата на Международен Панаир Пловдив. Изложението ще се проведе от 28 март до 1 април, 2012 г.

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ се осъществява от 1995г. и е едно от най-богатите и популярни изложения с подобна тематика. Зелени Балкани са традиционни изложители в него, като тази година участието на организацията се осъществява с любезната подкрепа на Международен Панаир Пловдив.

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ е утвърден форум на фирми, институции, сдружения и специалисти, свързани с горското стопанство, дивечовъдните и рибовъдни дейности; с опазването на защитените територии и биоразнообразието, както и туризмa сред дивата природа.

Изложението е привлекателно за изкушените от лова и риболова, за ценителите на ловните трофеи, за туристите и за любителите на конния спорт. Тази изложба е за всеки, който търси оригинални идеи за свободното си време и за своето хоби.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4361 посещения

OFF

Последно качено » Новини