Календар

Подари различна, дива и перната Коледа 2013

Подари различна, дива и перната Коледа 2013Предлагаме ви да изберете да посрещнете една различна, дива и перната, Коледа с обитателите на Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани.

В оставащите дни до празника, ако все още не сте избрали нещо за близките си, ние ви провокираме да разчупите рамките на традиционните подаръци. Предлагаме ви вместо обичайните, често ненужни и безполезни вещи и предмети, да осиновите пострадало диво животно.

Различната, нова визия на осиновителната програма на Спасителния център, с естествени, ръчно изработени елементи, е не само подарък. В нея оживяват историите на различни диви животни, придавайки дух и смисъл на жеста който правим към близките си.

Така по нетрадиционен начин вие ще проявите благородство, като помогнете на животните в беда, ще зарадвате и изненадате някого истински, и ще направите добро. Добро, което ние вярваме, по Коледа не остава незабелязано, а заради светлината на празника силата му е многократна.

И като всички на Коледа, и ние ще правим своите символични, но много лични подаръци. За всеки 40 дарени лева ние ще ви подаряваме коледна картичка, по избор, изработена от ръцете на младите природозащитници от IIIг и IIIe на СОУ „П.Р. Славейков“ Стара Загора“.

Побързайте, Коледа е близо…

- списък с всички диви и пернати в нашата осиновителна програма.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2107 посещения

OFF

Последно качено » Новини