Календар

Коледната кампания на Спасителния център за диви животни

Коледната кампания на Спасителния център за диви животниТази година Спасителният център на Зелени Балкани инициира една коледна кампания - предизвикателство към всички, които са любопитни и смели да научат как изглежда един ден в Спасителния център?

Какво е да нахраниш пеликан, да почерпиш осояд с вкусна смес то…. (Рецептата е тайна, която не разкриваме на всеки:))) или да погалиш пухкава сова? Как се подготвя храната на животните, кой какво обича и кой колко пъти на ден се храни? Как се кара сова, или друго заинатило се пернато, да яде, въпреки категоричния й отказ, или как се лекува ранено крило, например?

Всичко това те имат шанс да видят със собствените си очи, а пеликанът и осоядът да нахранят лично, включвайки се в нашата коледна инициатива „Един ден за ранените диви животни“.

Инициативата е и прекрасна възможност да зарадват близък, или да доведат семейството си, и заедно да прекарат незабравим ден в помощ на дивите пациенти на Центъра. А след посещението ще получат фото колаж с най-яките снимки от деня, посветен на ранената дива природа на България.

“Зарибихте“ ли се вече?

Ако да, ето как можете да си осигурите един незабравим ден с дивите животни

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1778 посещения

OFF

Последно качено » Новини