Календар

Пресконференция по проект „Храмът на родовата памет“

Пресконференция  по проект „Храмът на родовата памет“Областна администрация на Софийска Област Ви кани на Пресконференция по проект „Храмът на родовата памет“ - Консервация, реставрация и експониране на Църквата „Св. Рождество Богородично“ - с. Миланово, община Своге. Проектът се реализира от Областна администрация на Софийска Област като водеща организация, в партньорство с Дирекция на природен парк „Врачански Балкан” към Изпълнителна агенция по горите.

Пресконференцията ще се проведе на 7-ми октомври 2015 г. (сряда) от 11.00 ч. в Заседателната зала на Областна администрация на Софийска област,
гр. София, бул. "Витоша" № 6, етаж 5.

Пресконференцията ще бъде открита от г-жа Росица Иванова, Областен управител на Софийска област. На срещата ще присъстват и представители на Дирекция на природен парк „Врачански Балкан”, партньори по проекта.

Проектът се финансира по програма БГ08 “Културно наследство и съвременни изкуства, Мярка 1 „Реставриране, обновяване и опазване на културното наследство” от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

П Р О Г Р А М А

11.00 ч. Откриване от г-жа Росица Иванова, Областен управител на Софийска област.
11.15 ч. Презентация за проекта – инж. Николай Ненчев, Директор на Дирекция на ПП „Врачански Балкан”
11.30 ч. Въпроси и отговори
12.00 ч. Закриване от г-н Георги Коликовски, ръководител на проекта.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2063 посещения

OFF

Последно качено » Новини