Календар

Школа по орнитология и природозащита - Лекция 5

Школа по орнитология и природозащита - Лекция 5На 28 ноември ще се проведе лекцията 5 от Школата по орнитология и природозащита на тема: Видове птици от разред Гъскоподобни (2-ра част)

С над 420 вида птици, установени до момента в страната, България е сред най-богатите в орнитологично отношение страни в Европа. Всички желаещи да разширят своите познания върху птиците са добре дошли на лекциите на Българската орнитологическа централа. Школата по орнитология и природозащита е безплатна.
Лекциите се провеждат всеки вторник от 18:30 ч., а дължината им е 60-90 мин., в зависимост от конкретната разглеждана тема.
Както и предните години, лекциите ще се провеждат в заседателната зала на НПМ-БАН в София, бул. Цар Освободител 1 (обща сграда на База-2 на Института по биоразнообразие и екосистемни изследвания при БАН с Природонаучния музей, вход откъм Руската църква).
Лекциите са онагледени с помощта на съвременни аудио-визуални средства, организират се и екскурзии сред природата.
Ако сте пропуснали някоя лекция не се колебайте и посетете следващите. Школата дава възможност за професионална ориентация на учениците и студентите.
Лекционният курс се води от доц. д-р Борис Николов.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1394 посещения

OFF

Последно качено » Новини