Календар

Обучение по предприемачество мотивира перничани да променят региона

Обучение по предприемачество мотивира перничани да променят регионаНа 05.11, понеделник всички хора от Перник и региона, които искат да започнат да работят за себе си и да направят нещо положително за общността си, могат да се включат в безплатно събитие по предприемачество. То ще се състои от 19:30 ч. в малката зала на Двореца на културата и е организирано от общността на активните хора в града.

Обучението е напълно безплатно и цели да повиши финансовата грамотност и предприемаческото мислене на жителите на Перник и околните населени места. Придобиването и усъвършенстването на тези умения биха вдъхнали увереност на местните хора да работят за развитието на региона и да спомогнат за подобряване на икономическото му състояние.

"Перник е едно от най-добрите места за бизнес в България, защото се намира в най-развития регион в страната. Близо е до столицата и институциите, но същевременно разходите за бизнеса са по-ниски. Стартирайте своя бизнес сега! А за да разберете как по-точно, елате на събитието," мотивира жителите на региона Стойне Василев.

По време на двучасовата активна лекция ще се разгледат темите за приликите и разликите между работата за друг и работата за себе си; спецификите на собствения бизнес – обем на заетостта, отговорност, печалба, удовлетворение; намиране на печеливша ниша; планиране на начинанието.

Стойне Василев е родом от Перник и е независим личен финансов консултант, инвеститор. Той е собственик на популярния сайт за лични финанси SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Стойне също така е и създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране. Неговата мисия е да помогне на 1 милион българи да повишат финансовата си грамотност и да живеят по-добре.

Събитието е организирано от Общността на активните хора в Перник и е подкрепено от „Грийнпийс“ – България.

Желаещите да отразят събитието журналисти са добре дошли между 19:00 и 19:30 ч. за интеревюта с организаторите и участниците. В първите 15 минути след началото е предвидена възможност за заснемане на кадри. След това представителите на медиите ще бъдат учтиво помолени да напуснат, за да бъдат осигурени пълни спокойствие и концентрация за участниците.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1296 посещения

OFF

Последно качено » Новини