Календар

Обученията „Застъпници за природата“ продължават в Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора

Обученията „Застъпници за природата“ продължават в Бургас, Ямбол, Сливен и Стара ЗагораОбученията #ЗастъпнициЗаПриродата на живо продължават! Очаквайте ни следващата седмица в Бургас, Ямбол, Сливен и Стара Загора

Бургас – 19 август (четвъртък) от 16:00 ч; Регионална библиотека „Пейо Яворов“

Ямбол – 20 август (петък) от 16:00 ч; хотел „Кабиле“

Сливен – 21 август (събота) от 13:00 часа; хотелски комплекс “Национал Палас“

Стара Загора – 22 август (неделя) от 13:00 часа; Регионална библиотека „Захарий Княжески“

❓ Кои закони е необходимо да познаваме, за да защитим нашите море, гори, планини, реки, зелени площи?
❓ Как да търсим информация за и да обжалваме пред институциите незаконните обекти, които унищожават любимите ни кътчета?
❓ Кои са необходимите стъпки в организирането на една природозащитна кампания и успешните примери, от които можем да се поучим?

Това са само малка част от въпросите, на които ще търсим отговори заедно с лекторите Тома Белев, Симеон Арангелов от АПБ и Андрей Ковачев и Петко Цветков от Сдружение за дива природа БАЛКАНИ!

Във втората част на всяко от обученията ще дискутираме и актуални казуси и проблеми във вашия регион. Вижте събитието в своя град, споделете го с приятели, участвайте!

Обученията „Застъпници за природата“ (https://priroda.parks.bg/) се организират в рамките на проект „Информирано гражданско участие в полза на природата“, подкрепен от Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на ЕИП.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

921 посещения

OFF

Последно качено » Новини