Календар

Великденски благотворителен базар в градът на липите

Великденски благотворителен базар в градът на липитеЗа втора поредна година от 12 до 14 април 2009 г. от 11 до 19 часа в парк "Пети октомври" в Стара Загора ще се проведе Великденски базар на изкуствата под надслов "Да се усмихнем заедно – 2".

Организатори са Сдружение "Самаряни" с подкрепата на Община Стара Загора, МОС, СОУ "Иван Вазов", Обществен дарителски фонд – Стара Загора, Търговско-промишлена палата – Стара Загора и домовете за деца и младежи на територията на община Стара Загора.

Идеята на базара е деца и млади хора от Стара Загора, граждани и съмишленици да се включат в изработването на различни артпроизведения до деня на базара, след което ще бъдат изложени за продажба.

Събраните средства от инициативата ще бъдат дарени на Спасителния център за диви животни към Зелени Балкани. По-точно събраните средства ще бъдат използвани за осиновяването на двойка керкенези, които се размножават. След размножаването на двойката, в определен подходящ момент, за децата от домовете ще бъде организирано пускане на свобода в дивата природа на малките керкенези.

Каним всички малки и големи, жители и гости на Стара Загора да се присъединят към инициативата.

За повече информация: http://www.samaritansbg.com/samaritans_new/?read=667

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4136 посещения

OFF

Последно качено » Новини