Календар

Информационни срещи за финансиране на подкрепящи биоразнообразието бизнеси

Информационни срещи за финансиране на подкрепящи биоразнообразието бизнесиАсоциация на парковете в България (АПБ) организира серия от представяния на програма за финансиране на подкрепящи биоразнообразието бизнеси (ПББ). За момента са планирани срещи в Габрово, Трявна, Враца и Чипровци в периода 29 май - 4 юни. Подробен график можете да видите в приложената покана.

Добре дошли са всички заинтересовани от опазването на природата местни предприемачи и активни лица от районите в близост до природните паркове “Врачански Балкан” и “Българка” и зона BG0001040 „Западна Стара планина и Предбалкан“ от европейската мрежа Натура 2000.

Програмата се администрира от Асоциация на парковете в България през периода 2013 – 2015 г.в рамките на проект „Да свържем опазването на природата и устойчивото развитие на селските райони“, финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество. Повече за проекта можете да прочетете на адрес http://www.bg-parks.net/main.php?act=arhiv&act1=rez1&rec=197&id=198

Ако имате въпроси за програмата или предложения за потенциални бенефициенти, които имат нужда от информация, ще се радваме да се свържете с АПБ.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2313 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони